%rondvaart haringvliet%

fietsen

Op de Gouwaert is plaats voor maximaal 3-4 fietsen (afhankelijk van het formaat). Indien u gebruik maakt van onze watertaxi, dan mogen deze fietsen gratis mee!

Read more
aanmeren tiengemeten

De nieuwe Promotiefilm is online!

Na een lange filmdag en het nodige productiewerk is de nieuwe Haringvlietsafari.nl promotiefilm online te bekijken. Veel dank aan degenen die deze video mogelijk gemaakt hebben!

Read more
promotiefoto haringvlietsafari.nl

We mogen weer!

Na een half jaar gedwongen stil liggen mogen er weer rondvaarten georganiseerd worden. Op de tochten blijft een beperking qua aantallen (maximaal 4 personen) en dat komt omdat er rekening gehouden moet worden met 1.5m onderlinge afstand.

Read more
%rondvaart haringvliet%

interview Radio Rijnmond

Vandaag een interview gedaan bij Radio Rijnmond. Erg leuk om wat te kunnen vertellen over de prachtige regio waarin we varen en wat achtergrond te kunnen geven over het ‘hoe en waarom’ van Haringvlietsafari.nl

Read more
%rondvaart haringvliet%

een nieuw seizoen

langzamerhand lopen de temperaturen op en nemen de COVID restricties af. Tijd om de boot klaar te maken voor het seizoen!!!

Read more

PINnen aan boord!

Het is vanaf vandaag mogelijk om aan boord te pinnen dmv een draadloos systeem voor pin passen en credit cards. Uiteraard is het mogelijk dit contactloos te doen!

Read more

drukke week

de eerste week van de zomervakantie was een drukke week voor haringvlietsafari.nl. Het blijkt wel dat er hier en daar nog wat puntjes op de ‘ i’ gezet dienen te worden maar iedereen heeft het goed naar zijn zin gehad. Bedankt voor de boekingen en hopelijk tot ziens!

Read more

eerste tocht

Al was het vaarseizoen door COVID19 een paar maanden vertraagd, op 1e  pinksterdag was het dan zo ver: we mochten de eerste gasten aan boord verwelkomen! Geoffrey&Valentine hebben hun huwelijksdag in stijl gevierd met een 1.5 uur durende tocht naar de Korendijkse Slikken, gecombineerd met een lunch voor anker bij tiengemeten.

Read more