rondvaart tiengemeten

een rondvaart om tiengemeten Рduur 1 uur 15 minuten 

U vaart gedurende deze rondvaart met de Gouwaert van haringvlietsafari.nl vanaf de Marina Numansdorp of Willemstad rond het natuureiland Tiengemeten. Binnen een kort tijdsbestek ziet u hierbij de belangrijkste unieke stukken natuur en alles wat er leeft, bloeit en zweeft op- en boven het Haringvliet onder het genot van een goede kop koffie of thee.

Nadat we vanuit Numansdorp de Haringvlietbrug gepasseerd zijn zullen we het vanaf het Vuile Gat de Noordkant van het eiland gaan verkennen. Afhankelijk van het seizoen zult u ook ook aan de drukke, ruige kant van het eiland veel natuurschoon kunnen bewonderen. Via de westpunt van het eiland zullen we vervolgens via de rustige zuidkant terug varen naar Numansdorp.

Afgezien van bijzondere Dieren in de lucht en op/onder het water zullen er onderweg uiteraard ook vele typische vergezichten van de Hoeksche Waard te zien zijn,  met de oh zo typerende lage horizon en het vele licht. Dit is op geen andere plek dan vanaf het water zo goed te bewonderen.